Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Τρουφάκια νηστίσιμα

Υλικά:
400γρ. χαλβά, 
40 γρ. ταχίνι,  
40 γρ. μέλι, 
ξύσμα από 1 πορτοκάλι, 
1 κ.σ. κακάο, 
1 κ.σ. καφέ στιγμής σκόνη, 
100 γρ χαλβά βανίλια σε κομματάκια, 
100 γρ. φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο ή 100γρ κακάο
Εκτέλεση: Σε ένα μπόλ βάζουμε το χαλβά, το ταχίνι, το κακάο, τον καφέ και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύουμε ολα μαζί τα υλικά να ενωθούν και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Στην συνέχεια παίρνουμε με το χέρι μας κομματάκια απο το μείγμα και τα πλάθουμε σε μπαλάκια, με το δαχτυλό μας κάνουμε μια λακουβίτσα και βάζουμε ενα μικρό κομματάκι χαλβά. Πλάθουμε πάλι σε μπαλάκι και τα βουτάμε στο κακάο ή στο φιστίκι. Τα βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα και είναι έτοιμα.


Homemade by Ντόκου Ιωάννα                                                                                                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου